Михајловићева: Истражне бушотине ниједног тренутка нису биле предвиђене на територији општине Топола 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Михајловићева: Истражне бушотине ниједног тренутка нису биле предвиђене на територији општине Топола
Trenutno na sajtu: 386       |       Podeli:
18.05.2021 | 0 коментар(а)



Топола - Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике,
Фото: РИНА

проф. др Зорана Михајловић, разговарала је данас са председником Општине Топола Игором Петровићем и чланом Општинског већа Тополе Драганом Јовановићем о геолошким истраживањима племенитих и обојених метала на локалитету Рудник, на којем истражни простор делом обухвата и територију општине Топола.

“Истражно право издато је у складу са условима које издаје Завод за заштиту природе, као и Завод за заштиту споменика културе, а у овом случају су тражени и додатни услови од саме општине Топола, чиме су из пројекта изузети сви локалитети који су везани за водозахват и све што је Завод за заштиту природе препоручио. При томе, ниједног тренутка није било предвиђено да се изводе геолошке истражне радње на територији општине Топола у наредне три године, колико траје истражно право”, рекла је Михајловићева.

”Министарство остаје отворено за сва додатна разјашњења која су потребна како би грађани, као и сама локална самоуправа, имали све неопходне информације”, навела је Михајловићева.

 

ГЗС / РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


busotine topola ministarka mihajilovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.506.571 посета
Тренутно на сајту: 387 посетилац(a)