Стаматовић: Решење је - Вучић и Дачић пред суд, а Србија с онима који је воле! 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стаматовић: Решење је - Вучић и Дачић пред суд, а Србија с онима који је воле!
Trenutno na sajtu: 333       |       Podeli:
14.05.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - Председник Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић упутио је саопштење

медијима у коме је поставио питање Државном тужилаштву и Уставном суду због чега ћуте и не подигну оптужницу због кршења Устава и Кривичног законика Србије. Саопштење преносимо у целости:


,,Да ли би, игде у демократском свету, рачунајући и било коју земљу те исте ЕУ којој "безалтернативно тежимо", неко ко се одриче дела властите државе, могао да, и један дан, остане на власти, осим у Србији, где председник Републике, без пардона, отпужи Светог кнеза Лазара да је, још 1389, изгубио Косово, а министар иностраних послова, не трепнувши, констатује да је Косово "надомак остваривања независности" и да би, било какав компромис, био "успех" - изјавио је председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић, још једном питајући Државно тужилаштво, али и Уставни суд, због чега ћуте поводом ових дефетистичко-издајничких активности и аката највишег државног врха и зашто, против Вучића и Дачића, не подигне оптужницу због бруталног кршења Устава и Кривичног законика Србије.


,,Није тачно да нема решења! Постоји решење: не можете се правити да сте "војно неутрални", повлачећи, супротно акламативној вољи грађана Србије, вештачку еквидистанцу према Русији и Кини, а нудећи се беспризорно у загрљај онима који су нам окупирали 17 одсто државне територије! Ако је Вучићу и Дачићу важнији улазак у ЕУ која се распада по шавовима од очувања Косова и Метохије у Србији, срећан им пут - али, откуда право овом двојцу слепих вођа да и цео српски народ гурају у понор?! - рекао је Стаматовић, отпужујући "слепи двојац" да убеђује и последњих пет искрених пријатеља Србије из ЕУ да, 17. маја у Софији, легализују и легитимишу Тачијеву и Харадинајеву терористичку НАТО државу, док, истовремено, у Вашингтону, земље "Квинте", исте оне које командују и фингираним бриселским "преговорима" о КиМ, договарају текст "безусловне капитуалиције" целокупног српског народа који ће, ускоро, издиктирати својим уцењеним пионима Вучићу и Дачићу.", наводи се у саопштењу.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.476.683 посета
Тренутно на сајту: 334 посетилац(a)