Двери Г. Милановац: Садашњост будуће прошлости 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Двери Г. Милановац: Садашњост будуће прошлости
Trenutno na sajtu: 732       |       Podeli:
11.03.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Не можемо се чудом начудити, шта би локалном СПС-у Јовице Царевића
Илустрација, фото: ГЗС

те нападе и извређа СП Двери у последњем саопштењу. Рекоше ту они ништа мање него да су Двери "поштоваоци Димитрија Љотића", "минорни политички чинилац", да заступају "фашистичке идеје" које "у рудничко-таковском крају нису прошле ни 1944. године". И то све у једној реченици, онако рафално, без икаквог устручавања, наводи се у саопштењу општинске организације Двери из Горњег Милановца.

Саопштење преносимо у целости:

Жалосно је, господине Царевићу, што се хвалите да око себе окупљате младе људе, а живите у 1944. години, у којој ни ви нисте били рођени. Не због вас, него због њих. Требало би да вам је јасно да млади Србије не желе да живе у 1944. години и слушају приче о партизанима и четницима, него желе да иду ка 2044. куда се цео свет упутио. Зато и одлазе из своје отаџбине у бели свет. У Србији је стање овакво какво јесте баш зато што сте, ви и вама слични, многе генерације рођене после 1944. враћали у ту несрећну 1944. уместо да сте их водили напред.

И не само да сте их враћали, него сте им сервирали само вашу истину. Пустите историчаре нека они раде свој посао и утврђују праву историјску истину. Ми против истине немамо ништа. Нека свако одговара за своје поступке у прошлости, баш као што ћете ви и ваши коалициони партнери одговарати и пред историјом и пред народом за оно што данас радите. Двери се поносе Србијом, српским народом и српском историјом!

Што се фашистичких идеја тиче, знајте да се на челу Општинске организације Двери налази пензионисани пуковник Војске Србије, човек који је млађи од вас и који је милионима светлосних година по свом карактеру и образовању удаљен од фашизма. А, фашизам је данас, између осталог, и то што желите да нас држите у 1944. години, где је вама изгледа једино добро. Молимо вас само да се прикладно обучете, сходно времену и идејама које заступате. Лепо натакните себи петокраке на чело, огрните кожне мантиле, вежите опасаче са пиштољима за појас и такви изађите пред грађане. Да знају људи ко их и у какву "срећну будућност" води.

Када бисте погледали у календар, видели бисте да се налазите у 2019. години и да вам се СПС распада. Од некада најјаче странке, постали сте гласноговорници неуких, неспособних и некомпетентних СНС-оваца, какви сте и сами, који по задатку блатите друге, не би ли охрабрили и себе и њих. У ближу прошлост се пресељавате само по потреби. Тада се присећате Дражимира Марушића и његових заслуга, са којима ви ама баш никакве везе немате. Не бисте, иначе, отерали све његове најближе сараднике. А, младим људима, са којима сте се сликали, поручујемо да би им било много боље да што пре и што даље побегну од вас.

На крају, ако смо минорни политички чинилац, што нас безочно покрадосте на прошлим изборима? Ко још верује у вашу тврдњу да нам је за прелазак цензуса био потребан само један глас и да истина није могла да се утврди само зато што смо закаснили са жалбом? За истину никада није касно”, наводи се у саопштењу ОО Двери из Горњег Милановца.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac dveri saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.032.346 посета
Тренутно на сајту: 733 посетилац(a)