АРЛЕММ 2018 је затворио своја врата 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
АРЛЕММ 2018 је затворио своја врата
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
30.07.2018 | 0 коментар(а)



Ариље - АРЛЕММ је девету годину за редом организовало Удружења за ширење и подстицај музичке културе

у Србији – МУЗИКУС, саопштено је на сајту општине.

У периоду 14-29. јула одржао се АРЛЕММ арт фестивал – јединствени догађај са квалитетним музичким програмом, у уметнички и еко уређеном природном амбијенту, оству Уски Вир на реци Рзав и у црквеној порти и Цркви Светог Ахилија. АРЛЕММ и АРЛЕММ арт фестивал су ове године оплеменитили наступи великих звезда као што су Бисера Велетанлић, Васил Хаџиманов, Неверне Бебе, YУ група, Диванхана, Дивна Љубојевић, Сара Ренар и многи други.

Фото: АРЛЕММ

Осим што окупља водећа имена, пре свега из света класичне музике, АРЛЕММ се издваја по значајним природним и културно-историјским локалитетима општине Ариље, на којима се одржавају активности: на реци Рзав, острву Уски Вир, црквеној порти и Цркви Светог Ахилија, Градском тргу – промовишући уз музику и важност традиције и очувања природе. Са више од 70 одржаних едукативних радионица, 120 концерата и 2600 инdivидуалних часова наставе, АРЛЕММ заузима водеће место у културно-уметничким догађајима Србије. Манифестација се реализује под покровитељством Министарства културе и информисања, општине Ариље и Министарства трговине, туризма и телекомуникација, а у сарадњи са Црквеном општином града и библиотеком као и компанијама Екстрем интимо и Теленор.

Фото: АРЛЕММ

Циљ АРЛЕММ-а се остварује кроз препознавање и одабир младих талената, музичку едукацију деце и младих, одржавање концерата, јавних часова, радионица и предавања у области музичке културе,

Како би уметност била доступна свима, ове године је био омогућен пренос дешавања са АРЛЕММ-а 2018, уживо путем Теленор мреже. Сви који су пожелели, где год да се налазили, могли су да уживају у концертима и осталим садржајима ове манифестације.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.853.561 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)