,,Триптих о радницима" на новој сцени у оквиру ,,Дисовог пролећа" 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
,,Триптих о радницима" на новој сцени у оквиру ,,Дисовог пролећа"
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
27.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Захваљујући отварању нове зграде Градске библиотеке „Владислав Петковић Дис“

стекли су се услови да Градско позориште Чачак настави са својим активностима и да се врати игању и припремању представа. Канцеларије позоришта ће се приверемено налазити у новој згради библиотеке, док ће се представе играти на новој сцени у овој згради.

Представа Триптих о радницима ће се играти у склопу књижевне манифестације „Дисово пролеће“. Играње је заказано за петак 29. марта 2019. године, а карте су подељене од стране библиотеке гледаоцима јер ће ово јубиларно играње бити посвећено отварању нове зграде. Представи ће присуствовати селекторка позоришног фестивала „Јоаким Вујић“.

Током априла и маја ће бити заказана нова играња ове представе у Чачку и гледаоци ће бити на време обавештени о терминима играња, као и о начину узимања карата. Градско позориште Чачак ће 13. априла бити гост Истарског народног казалишта у Пули, где ће на њиховој сцени играти представу Триптих о радницима.

Захваљујући пријему Градског позоришта у Чачку у Заједницу професионалних позоришта Србије стекли су се услови да позориште оствари значајне сарадње са позориштима у земљи и региону, као и могућност да се представе нађу на значајним фестивалима.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak pozoriste predstava biblioteka disovo prolece

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.112.280 посета
Тренутно на сајту: 448 посетилац(a)