СДП Пријепоље: Борићемо се против екстремизма и криминала, знамо да смо на правом путу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
СДП Пријепоље: Борићемо се против екстремизма и криминала, знамо да смо на правом путу
Trenutno na sajtu: 397       |       Podeli:
10.02.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - У сенци предстојећих избора, на седници Скупштине општине Пријепоље одржаној 05.02. изостала је расправа о темама
Фото:ГЗС

које су биле на дневном реду, док су чланови Општинског већа, као и председник општине, врло непримереним политичким говорима ширили мржњу и поделе код грађана Пријепоља, наводи се у саопштењу ОО Пријепоља.

Саопштење преносимо у целости:

"Док је један члан Општинског већа називао сународнике отпадом, други је бранио веру од, наводног, агресивног атеизма. Сигурни смо да грађани општине Пријепоље нису заборавили Бајрамске свечаности  током деведесетих година које смо ми организовали и сами финансирали. Тада су се крили они који сада о свечаностима говоре,  а на такозване Бајрамске академије су почели да долазе када су оне постале политичке промоције Странке правде и помирења и када то плаћају грађани у астрономским износима, о чему смо се изјаснили да смо изричито против. У Буџету за ову годину предвиђено је 900.000 динара  за три Бајрамске академије, две које финансирају преко Дома културе и једну преко Туристичке организације.

Ваљда су, у жељи да извуку што више новца, заборавили да у току године имамо само два Бајрама. Сматрамо да је буџетом опредељен сасвим довољан износ којим се помаже рад верских заједница и које треба да организују своје светковине  како то приличи вери, без политике и политичких говора.

Свесни смо да смо кост у грлу екстремистима који су се удружили у пљачки буџетског новца. Борићемо се и даље против сваког вида екстремизма, примитивизма и криминала, а све док нас овакви нападају знамо да смо на правом путу. Позивамо све грађане да нам се придруже у борби за боље и успешније Пријепоље", наводи се у саопштењу  ОО СДП Пријепоље.

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sdp prijepolje opstina

Рекламирајте се на порталу Гласа западне Србије

Телефон: 032 347 001 | Мејл: redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.916.051 посета
Тренутно на сајту: 397 посетилац(a)