Настављен талас насиља на улицама Пријепоља: У тучи повређени малолетници 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Настављен талас насиља на улицама Пријепоља: У тучи повређени малолетници
Trenutno na sajtu: 487       |       Podeli:
04.12.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - У тучи две групе малолетних лица, двојица младића задобила су повреде главе.
Илустрација, фото: ГЗС

Сукоб се догодио око 13 часова недалеко од Владичанског двора. Хитна помоћ брзо је реаговала и превезла повређене у болницу. Из Полицијске управе у Пријепољу за портал „ПП Медиа“ потврђено је да је дошло до сукоба млађих лица и да полиција ради на проналажењу виновника у тучи.

Како сазнајемо у сукобу који се десио након завршетка наставе, учествовало је неколико ученика првог и трећег разреда средње Техничке школе у Пријепољу. Један повређени младић задобило је посекотине по глави које нису опасне по живот, док други има повреде на лицу.

Иначе, ово је само наставак серије насиља на улицама Пријепоља, пре петнаестак дана брутално је претучен фудбалер Полимља Емир Хамзић који се због повреда задобијених у нападу још увек налазина лечењу у Клиничком центру Србије. Прошле среде због пораста насиља на улицама града на Лиму протестовало је скоро 1500 грађана ове општине.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje nasilje tuca maloletnici

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.113.246 посета
Тренутно на сајту: 486 посетилац(a)