Ски сезона на Старој планини почиње у четвртак 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ски сезона на Старој планини почиње у четвртак
Trenutno na sajtu: 586       |       Podeli:
12.12.2017 | 0 коментар(а)



Манифестација „Ски опенинг“, којом се званично отвара скијашка сезона на Старој планини почиње у четвртак,

14. децембра и траје до недеље 17. децембра. У овом ски центру ће од четвртка радити гондола и пратеће стазе на којима има 30 центиметара утабаног снега.

Све заљубљенике у снежне спортове који ће се овог викенда наћи на Старој планини, очекују бројна дешавања на стази, уз разноврсне промоције и забавни програм за све узрасте. Током ски опенинга ће 14. и 15. децембра скијање бити бесплатно за све посетиоце, док ће за последња два дана манифестације важити попуст од 70 посто на цену ски карата.

За ову зимску сезону, Скијалишта Србије су ски полигон преместила на нову локацију, у близини хотела ка гондоли, како би скијашима почетницима и најмлађима било што једноставније да уче своје прве скијашке кораке. Такође је на овој планини постављена још једна зимско-летња атракција за децу, у питању је кула са тобоганом, коју ће најмлађи моћи да користе током целе године.

Радно време скијалишта ће бити од 9 до 15.30 часова.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.212.636 посета
Тренутно на сајту: 586 посетилац(a)