Каменогорци без струје, ЕПС најавио замену 15 бандера 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Каменогорци без струје, ЕПС најавио замену 15 бандера
Trenutno na sajtu: 559       |       Podeli:
08.06.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Мештани пријепољског села Камена Гора засеок Кашице и даље муку муче са струјом. Према речима члана Савета МЗ Жарка Цмиљановића

чешће су без струје него што је имају. Он напомиње да разлог честог нестајања електричне енергије нису само временске непогоде.

“Знам да ће надлежни из Електродистрибуције одмах да кажу да струје нема због кише и невремена, али то једноставно није тачно, јер ми струје немамо и кад греје сунце”, тврди он.

Цмиљановић додаје да врло често осатју без електричне енергије и по неколико дана, а да им струју не очитавају по два месеца, па су због тога скоро сви ушли у скупљу тарифу.

Цмиљановић подсећа да је због нисконапонске мреже која је у изузетно лошем стању делегација од неколико мештана крајем априла ове године била код директора Електродистрибуције у Пријепољу. Тада им је обећано да ће надлежни током године покушати да издејствују неки стуб како би се мрежа обновила, јер дрвене бандере нису мењане од 1974. године.

“Од тог обећања нема ништа, тада су променили две бандере и више се нису појављивали”, истиче Цмиљановић.

Глас западне Србије је од надлежних из Електродистрибуције у Ужицу тражио одговор да ли ће и када бити извршена замена дрвених бандера.

Из Сектора за односе с јавношћу ЈП ЕПС стигао је следећи одговор: “На подручју Камене Горе и засеока Кашице биће замењено 15 дрвених стубова у склопу превентивног одржавања,”, међутим на питање када ће то бити урађено нисмо добили одговор.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.513.982 посета
Тренутно на сајту: 559 посетилац(a)