Обрадовић: Вучић је уплашен због формирања Савеза за Србију 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Обрадовић: Вучић је уплашен због формирања Савеза за Србију
Trenutno na sajtu: 459       |       Podeli:
31.07.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Од како је објављено да ставрамо Савез за Србију, претрпели смо серију хистеричних медијких напада.

Ако се неко двоумио да ли је одлука о скалапању савеза добра, више нема дилеме, јер се код Вучића види паника и нервоза. Уплашен је, јер први пут њему ће на црту изаћи јака опозиција са конретним програмским тачкама за рушење његове коруптивне и криманалне власти”, изјавио је Бошко Обрадовић.

Он истиче да је приликом донешења одлуке да уђу у колацију са осталим политичким странкиама, било супротних и сукобљених мишљења, али да је поносан што је одлука донета на демократски начин.

“Нисмо ми СНС, па да се код нас не чује глас свих чланова. Било је оних који су се противили, и то је нормално, али Двери су спровеле крајње демокртатску процедуру на коју сам поносан: након вишемесечниих дискусија унутар Покрета, пет састанака Председништва и два Главна одбора, уз анкетирање свих градских и општинских организација донета је одлука са убедљивом већином да се ступи у Савез за Србију, као једину опозициону шансу да се смени актуелна власт”, изјавио је Обрадовић.

На питање одакле идеја за  савез са доскорашњим политичким неистомишљеницима, Обрадовић је одговорио.

“Тек након што је ДС преузео Зоран Лутовац, ми смо успоставили сарадњу са том странком. Оно што је кључно утицало на нашу одлуку, јесте чињеница да се Двери нису одрекле ниједне своје идеје, ни идеологије. Наша колација има могућност да се базира на разликама, или на заједничком програму и постизању истог циља, а ми смо се одлучили за ово друго. Имамо идеју прелазне Владе коју ће сачињавати стручњаци, и која ће имати мандат од годину дана, а за то време она ће имати задатак да ослободи медије и распише слободне демократске изборе”, рекао је Обрадовић.

Први скуп Савеза за Србију биће одржан сутра у 19 : 00 сати у Шабачком позоришту, где ће чланови свих уједињених странака разговарати са грађанима о 30 тачака њиховог заједничког програма. Оснивачка скупштина очекује се почетком септембра.

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.874.456 посета
Тренутно на сајту: 460 посетилац(a)