Пријепоље добило још један спортски савез 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Пријепоље добило још један спортски савез
Trenutno na sajtu: 319       |       Podeli:
29.02.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Почетком фебруара Пријепоље је добило још један Спортски савез.

Према подацима доступним на сајту Агениције за привредне регистре, стоји да је 5. фебруара, на адреси Трг Братства Јединства број 1, почео са радом “Спортски савез Пријепоље 2020”, чији је законски заступник Драгослав Поповић, а председник скупштине која је донела Статут  новоформираног савеза, Милован Милићевић.

Током минуле четири године, град на Лиму девастиран је на многим пољима, међутим тај пример најизраженији је у области спорта. Локални клубови су доведени на руб егзистенције. Спортисти попут Армина Синанчевића, Кристине Радивојевић и других, упркос одличним резултатима морали су срећу да траже у другим срединима, јер родни град није имао слуха за њихове успехе.  Са друге стране, рачун “старог” Спортског савеза у вишегодишњој је блокади. Упркос томе, људи који руководе спортом у Пријепољу, уз помоћ разних “теткиних фирми”, ресторана и фиктивних клубова, зарад личних интереса, организовали су одлазак спортиста на МОСИ, измислили нову спортску дисциплину “гулашијаду”, а све под плаштом унапређења спорта и здравог начина живота. С тога, добре познаваоце прилика у овдашњем спорту, не чуди чињеница, што инспектори Посебног одељења за сузбијање корупције из Краљева, чешљају пословање клубова, Спортског савеза и локалне самоуправе. Од почетка године, пред инспекторима своје исказе дали су бројни руководиоци клубова и чланови Општинског већа. Према незваничним сазнањима, оптужни предлог против појединаца већ се налази “на куцању”.

Да ли је и нови Спортски савез, формиран у интересу спорта и спортиста у граду на Лиму, или због користи појединаца, време ће врло брзо показати.

ГЗС/ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIJEPOLJE SPORTSKI SAVEZ MILOVAN MILICEVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.366.744 посета
Тренутно на сајту: 319 посетилац(a)