Тунел у Трбушанима биће завршен до краја новембра, Муњино брдо ће бити већи изазов 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Тунел у Трбушанима биће завршен до краја новембра, Муњино брдо ће бити већи изазов
Trenutno na sajtu: 344       |       Podeli:
05.10.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Све смо ближи завршетку радова на деоници аутопута од Прељине до Пожеге.



Кинески радници поштују предвиђену динамику, нема одступања и асфалтирано је још 200 метара. Радове је обишао и министар Томислав Момировић који је од кинеских партнера захтевао додатно интензивирање радова на овој деоници.

„Хидротехнички радови су завршени, наставља се са асфалтирањем. Ангажоваћемо све ресурсе како би радове привели крају и завршили у предвиђеном року. Од укупно 19 калота на тунелу "Трбушани", завршава последња што се тиче структурних радова, а грађевински су већ завршени", рекао је Момировић.

План је да асфалтирање тунела буде готово до краја новембра, а да опремање буде готово од почетка па до средине децембра.

Завршетак деонице од Прељине до Пожеге велики значај имаће за локално становништво, јер ће Чачак бити коначно растарећен од огромних саобраћајних гужви на обилазном путу са којима се грађани сусрећу савског викенда.

„У последњих неколико месеци интентиварани су радови, Чачак ће ускоро постати највеће саобраћајно чвориште у Србији. На овој деоници налази се осам месних заједница, а знамо сви да су локални путеви потпуно девастирани. Оно што је јако важно јесте да су Кинези већ кренули и санацију и да ће све сви путеви бити санирани до априла следеће године", изјавио је градоначелник Чачка Милун Тодоровић.

ГЗС/РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.479.604 посета
Тренутно на сајту: 345 посетилац(a)