У Тополи сутра редовна седница локалног парламента, на дневном реду избор новог заменика општине 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
У Тополи сутра редовна седница локалног парламента, на дневном реду избор новог заменика општине
Trenutno na sajtu: 359       |       Podeli:
26.02.2021 | 0 коментар(а)



Топола – Председник Скупштине општине Топола, Миодраг Миловановић сазивао је за сутра, 6. Седницу Скупштине општине Топола за коју је предложен Дневни ред сачињен од 11 тачака.

Пред одборницима ће се наћи Предлог Одлуке о престанку мандата у Скупштини општине Топола одборнику Зорану Матић из села Тополе – Митровчић, као и Предлог Одбора за административно – мандатна питања и доношење Одлуке о потврђивању мандата Николи Мијаиловић из Војковаца,

Одборници ће одлучивати и о Предлогу Одлуке о финансијској подршци породици са децом са територије општине Топола, и о Предлогу Одлуке о измени Одлуке о накнадама трошкова одборника СО-е, члановима Општинског већа општине Топола и радних тела које образује СО-е Топола и председник Општине.

Дневним редом је предвиђено и доношење решења о образовању Комисије за спровођење и утврђивање резултата тајног гласања, доношење Решења о разрешењу члана Општинског већа као и избор члана Општинског већа општине Топола.

На Дневном реду ће се наћи и избор заменика Председника општине Топола и полагање заклетве новоизабраног заменика.

Седница ће се одржати у сали биоскопа са почетком од девет часова.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Skupstina topola zasedanje sednica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.460.495 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)