Ауто центар Плећевић, од аутомобила до пољопривредних машина све на једном месту 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ауто центар Плећевић, од аутомобила до пољопривредних машина све на једном месту
Trenutno na sajtu: 586       |       Podeli:
19.03.2018 | 0 коментар(а)



Топола- Ауто центар Плећевић успешно послује већ 12 година, нудећи својим купцима комплетну услугу

када је реч о  аутомобилима, пољопривредним машинама, почевши од продаје готових производа преко одржаваља истих у гарантном и вангарантном року па све до продаје комплетног асортимана резервних делова и потрошног материјала. У склопу фирме  функционишу сервис и два малопродајна објекта- Ул. Булевар Вожда Карађорђа 129, Топола и Железничка б.б, Горњи Милановац.

У понуди ауто центра Плећевић можете пронаћи велики избор уређаја најразличитијих брендова, по изузетно повољним ценама и могућностима плаћања.

Из понуде издвајамо:

-тестере, тримере, косилице

-акумулаторе свих произвођача

-бицикле „Цаприоло“

-пнеуматике за аутомобиле, теретна возила, пољопривредне машине

-Адитиве, свећице

-пољопривредне прикључне машине

Производи из понуде су следећих брендова: СТИХЛ, Мотулл, Банер, Цаприоло, Ликви мол, НГК.

Ауто центар Плећевић нуди комплетно сервисирање свих возила али и сервис тримера, косилица и мото тестера. Сервис клима на аутомобилима, као и  крпљење пнеуматика , балансирање, дијагностика.

За купце је у току велика  СТИХЛ акција, све што је потребно за одржавање вашег дворишта можете пронаћи на једном месту. Тримери, косачице, усисивачи, тестере, атомизери.

Косачице  бензинске, електричне, тракторске, моторна коса, електрични тример. СТИХЛ трими нити за савршено покошену траву, оригиналана СТИХЛ уља која обезбеђују дуг век вашег уређаја, добре карактеристике подмазивања и сагоревања не згрушавају се.

Извор: Топ прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.172.850 посета
Тренутно на сајту: 587 посетилац(a)