Мраз оковао Полимску долину и нововарошки крај 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Мраз оковао Полимску долину и нововарошки крај
Trenutno na sajtu: 370       |       Podeli:
01.03.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље, Нова Варош - Полимску долину и нововарошки крај оковао је јак мраз. Температуре се у

вишим деловила Златара, Јавора, Муртенице и Јабуке спустају и до 25 испод нуле. И ако је снег престао да пада пре више од 24 часа још увек има завејаних путних праваца.

У сами календарски смирај зиме, она показује тек показује своје зубе. Мештани Златарских села тврде да је последња два јутра у Дрмановићима било 25 испод нуле, а у Ђенадића пољу и Акмачићима жива на термометру спустила се на минус 23.

“Лане је код нас у Ђенадића пољу термометар показивао и 32 степена испод нуле, па нам сада овај мраз и не пада тешко”, прича мештанин Видомир Гвоздовић.

Снег је престао да пада, а надлежни кажу да све комуналне службе функционишу нормално. Проходни су и сви локални и магистрални путеви, нема ни већих проблема у испоруци електричне енергије.

“Због сметова на деоници између Страже и Љубиша у блокади је једино регионални пут који преко Јасенова и Беле Реке води ка Златибору. Чистачи нису успели у среду по подне да савладају успон од Љубиша, па су нам из “Путева” обећали да ће са механизацијом кренути из правца Беле Реке тако да се надамо да ће и овај путни правац ускоро бити оспособљен за саобраћај”, наглашава председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

У вишим деловима Пријепоља снега има скоро један метар, сви магистрални и локални путеви су проходни, проблема у саобраћају има на општинским путевима у удаљеним месним заједницама.

 

ПП Медиа / Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.383.119 посета
Тренутно на сајту: 370 посетилац(a)