Председница СО Пријепоље поднела оставку 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Председница СО Пријепоље поднела оставку
Trenutno na sajtu: 459       |       Podeli:
19.11.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Председница СО Пријепоље Стана Марковић поднела је оставку на ову функцију на
Председница СО Пријепоље поднела оставку, фото: ГЗС

данашњој седници локалног парламента, “услед животних околности”.

Она се захвалила на сарадњи захвалила свим одборницима, члановима општинског већа, председнику општине Драгољубу Зиндовићу као и свим установама и организацијама са којима је током овог мандата срађивала.

“Желела бих да се захвалим свим грађанима, мојим пријатељима, колегама, који су ме подржавали дуги низ година, који су на неки начин били мој ветар у леђа и који су ми пружали подршку и када су ме неки врло често нападали без разлога. Трудила сам се да у свом послу будем изузетно коректна и правична мада је то понекад било веома тешко”, казала је Марковић.

Она је изразила захвалност и Српској напредној странци која је делегирала на место председника скупштине и нагласила да се нада да их својим радом и залагањем није изневерила.

“Ја сам и даље члан СНС и бићу то увек, јер ја никада не мењамтим коме припадам,” казала је сада већ бивша председница пријепољског парламента.

Марковић се на крају захвалила и својој породици која јој је како је казала, давала снагу када су је медији, али и политички опоненти “провлачили кроз блато ни криву ни дужну”.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIJEPOLJE SKUPSTINA OSTAVKA STANA MARKOVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.232.008 посета
Тренутно на сајту: 460 посетилац(a)