У току унутарстраначки избори у чачанском СНС, Тодоровић за сада једини кандидат за председника Градског одбора 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
У току унутарстраначки избори у чачанском СНС, Тодоровић за сада једини кандидат за председника Градског одбора
Trenutno na sajtu: 302       |       Podeli:
16.11.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Повереник Градског одбора Српске напредне странке у Чачку Милун Тодоровић потврдио
Милун Тодоровић за сада једини кандидат за председника Гро СНС у Чачку, фото: ГЗС

је за Глас западне Србије да су унутарстраначки избори у току.

“Када сам добио поверење и привилегију да будем повереник Градског одбора СНС у Чачку један од приоритетних задатака које сам добио од председника странке Александра Вучића и председника Извршног одбора Дрка Глишића је био да се у што краћем временском року одрже унутарстраначки избори. Ми смо се активирали пре десетак дана и већ од овог викенда крећу избори у месним одборима за које очекујем да ће се завршити у наредних десет дана и да ће протећи у демократској атмосфери. Након избора у месним одборима следи изборна скупштина за градски одбор, која би требало да се одржи најкасније за 20 дана”, казао је Тодоровић.

Он је појаснио да се сада бирају председници и заменици председника у месним одборима, али се у исто време бирају и делегати из свих месних одбора за градску изборну скупштину у складу са Статутом СНС.

“Изабрани делегат има право гласа на изборној скупштини за Градски одбор. Значајно је да сви делегати могу да буду и кандидати за место председника Градског одбора”, казао је Тодоровић.

Он је истакао да ће се на тој скупштини видети колико ће бити кандидата за место првог човека странке у Чачку, али и да је за сада он једини познати кандидат кога је предложио председник СНС Александар Вучић, али да ће се на изборној скупштини видети да ли ће бити још кандидата.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak sns izbori unutarstranacki

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.803.836 посета
Тренутно на сајту: 303 посетилац(a)