Ружић главни кандидат за министра привреде 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ружић главни кандидат за министра привреде
Trenutno na sajtu: 412       |       Podeli:
02.03.2017 | 0 коментар(а)



Потпреседник СПС Бранко Ружић би након председничких избора и промена у Влади Србије које ће тада уследити могао да буде нови министар привреде, сазнаје незванично “Блиц”.

Ово је одговор који су на састанку уочи седнице Главног одбора СПС пре десетак дана постигли премијер и лидер СНС Александар Вучић и први човек социјалиста Ивица Дачић.

“Јасно је да подршка за Вучићеву кандидатуру социјалисти нису дали тек тако. Јасно је и да би било великих проблема да је Ружић остао на становишту да СПС треба да има свог председничког кандидата”, наводи извор Блица из врха СПС.

Исти саговорник каже да не може ни да претпостави до каквих би последица по СПС дошло да је део странке око Ружића, гласао против подршке Вучићу. Тога је био свестан и Дачић.

Њих двојица су, према речима саговорника Блица, разговарали пре опприлике месец дана. Говорило се и о томе да би Ружић могао да добије једно велика јавно предузеће, али како сада ствари стоје, ипак ће му припасти министарство.

“Дачић је премео актуелном премијеру деталје састанка, Вучић је начелно прихватио и рекао да нема ништа против.Међутим што се тиче ресора, ствар није закуцана и могуће је да ће доћи до неке промене. Након председничких избора, поново ће разговарати”, наводи саговорник Блица.

Да Ружић није више на србној листи премијера видело се и недавно на страначкој слави Јединсвене Србије, чији је домаћин био Драган Марковић Палма, када су се Ружић и Вучић срдачно поздравили.

Социјалистима ће припасти и једно велико јавно предузеће.

Извор: Блиц




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.120.440 посета
Тренутно на сајту: 413 посетилац(a)