Аеродром Лађевци биће отворен за Видовдан,поручује председник Србије Александар Вучић 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Аеродром Лађевци биће отворен за Видовдан,поручује председник Србије Александар Вучић
Trenutno na sajtu: 439       |       Podeli:
22.02.2019 | 0 коментар(а)



Председник Србије Александар Вучић најавио је данас у оквиру кампање Будућност Србије да ће аеродром Лађевци за Видовдан, 28. јуна, бити отворен за цивилни саобраћај.

Александар Вучић је најавио да ће држава уложити 8,4 милиона евра како би се продужила писта на том аеродрому и истакао да ће на њега моћи да слети чак и "боинг 737".

Александар Вучић је најавио да ће држава уложити 8,4 милиона евра како би се продужила писта на том аеродрому и истакао да ће на њега моћи да слети чак и "боинг 737".
Он је то рекао у обраћању грађанима Kраљева, у оквиру кампање Будућност Србије, а на аплауз којим је пропраћена вест о Лађевцима рекао да није знао колико је тај аеродром важан грађанима.
"Ако постоји град у Србији који је био разаран и уништаван лоповским приватнизацијама и пљачкашкм деловањем од оних који су владали Србијом онда је то Kраљево", рекао је и подсетио да је само у Магнохрому радило 5.000 људи а у Фабрици вагона Kраљево 4.200, а да су та предузећа била уништена, као и многа друга.
"Гледамо да помогнемо и вратимо у живот фирме", истакао је Вучић и додао да се зато ради са људима из Аутотранспорта и другим радицима, који нису криви за то што је претходна власт унистила њихова предузећа.
Вучић је истакао да је пре било 14.500 незапослених у Kраљеву и да се борио и молио стране инвеститоре да дођу, а који су избегавали зато што тај град нема ауто-пут и имао је раније земљотрес.
Подсетио је да је изграђен ауто-пут Љиг - Прељина и додао да ће ускоро бити завршен цео ауто-пут од Београда до Чачка, да креће ускоро градња ауто-пута од Прељине до Пожеге, али и ауто-пута од Појата до Прељине.
"Видите како полако али сигурно почињемо да ствармо другачију слику унутар наше земље и у свету".
Вучић истиче да ће већ за месец или два доћи у Kраљево да отвори део фабрике Леони са првих 6.500 квадрата, где ће радити прве стотине запослених, као и да ће и Еуротај у Kраљеву запослити више хиљада људи.


РТС, ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vidovdan vucic kraljevo cacak civilni

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.892.324 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)