Данас десети јубиларни Светски дан велнеса на Златибору 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Данас десети јубиларни Светски дан велнеса на Златибору
Trenutno na sajtu: 784       |       Podeli:
12.06.2021 | 0 коментар(а)



Чајетина - Централна манифестација обележавања 10. Светског дана велнеса у Србији биће одржана на Златибору данас, у организацији
Данас десети јубиларни Светски дан велнеса на Златибору, Фото: Илустрација, ГЗС

Кластера здравственог велнес и СПА туризма Србије а под покровитељством Општине Чајетина, и у сарадњи са Спортским савезом Чајетина и предузећем Голд Гондола Златибор.

Главна тема овогодишњег скупа је очување психичког и физичког здравља деце и одраслих у периоду током и након пандемије, рекла је за ГЗС Наташа Ранитовић,амбасадорка Светског дана велнеса за Србију.


Наташа Ранитовић, Фото: Фејсбук

Програм стартује у 10 часова на почетној станици Гондоле, а подршку присутнима ће дати параолимпијац Александар Радишић, као и чланови спортских клубова и чланица Спортског савеза Чајетина.
Лекари, нутрисциониста и психолог Института Чигота ће присутнима давати савете из области очувања психичког и физичког здравља током и после пандемије. За све присутне биће организована “Златиборска шетња”.
Фокус Светског дана велнеса ове године је на постковид програму опоравка и преузимању одговорности за сопствено физичко и ментално здравље. У оквиру организованих програма, стручњаци из различитх области ће пружати савете, који се крећу од исхране и вежбања до научних достигнућа у борби против патогена и јачања здравља.
 Србија, са својим природним богатствима, бањским и климатским лечилиштимам има идеалне услове за организацију и реализацију таквих програма - каже Наташа Ранитовић, амбасадор Светског дана велнеса за Србију.
.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Zlatibor welnes

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.071.396 посета
Тренутно на сајту: 784 посетилац(a)