Пајовић: Нема дубоких подела у СНС, могући превремени избори наредне године 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Пајовић: Нема дубоких подела у СНС, могући превремени избори наредне године
Trenutno na sajtu: 497       |       Podeli:
03.07.2017 | 0 коментар(а)



Лучани - Повереник Српске напредне странке (СНС) у Лучанима, Александар Пајовић, изјавио је данас да је смена начелника Општинске управе Јована Ковачевића,

одлука чланова Општинског већа и да је председник општине неко ко бира тим око себе.

"Увек је било различитих ставова. Бивши директор Јавног предузећа "Комунално" Миломир Бешевић, био је добар директор, али је повукао не баш добре потезе због којих је смењен", рекао је Пајовић за Глас западне Србије.

Пајовић сматра да у странци постоје различита мишљења, али да нема дубљих подела.

"Ни у другим одборнима није боље ни лошије него код нас. Идемо у сусрет Сабору трубача, а после сабора ћемо сести и видети у ком правцу идемо. Чланови стране, мислим на председницу Весну Стамболић, повереника Слободана Јоловића и мене, смо у сталном контакту", рекао је Пајовић.

Он додаје да је могуће да буду одржани "превремени локлани избори у тој општини, највероватније на пролеће, истовремено са онима у Београду, али о томе ће тек бити речи".

Повереник СНС у Лучанима, Слободан Јоловић није могао да да изјаву везану за смену Ковачевића, јер је, како нам је одговорио СМС поруком на састанку.

Током дана покушали смо да ступимо у контакт и са председницом општине Лучани, Весном Стамболић, али она није одговарала на наше позиве.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.334.160 посета
Тренутно на сајту: 498 посетилац(a)