Изгласан буџет за 2022. годину, најављене нове инвестиције, усвојен план развоја Прибоја до 2028. 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Изгласан буџет за 2022. годину, најављене нове инвестиције, усвојен план развоја Прибоја до 2028.
Trenutno na sajtu: 434       |       Podeli:
30.12.2021 | 0 коментар(а)



Прибој - Одборници СО Прибој, заседали су последњи пут у овој години. Разматрао се обиман

дневни ред од чак 32 тачке, а најважнија је свакако Буџет Општине Прибој за 2022. годину, који је отприлике у истом износу, као и прошле године 1.381.728.00 динара, наводи се на сајту општине Прибој.

Наредна година ће бити још интензивнија по инвестицијама, а у 2022, очекује се завршетак радова на путу од Кокиног Брода до Прибојске Бање, изградња кружног тока на Јармовцу, санирање депоније Друглићи, завршетак радова на трансфер станици „Бањица” и изградња Рециклажног центра, планирана је и реконструкција зграде Гимназије, изградња затвореног базена у школском комплексу у Новом Прибоју, као и завршетак реконструкције зграде школе у Бучју за Школу у природи.

У наредној години очекује нас и реконструкција постојеће и изградња недостајуће канализационе мреже, у другој фази је планирано и Постројење за пречишћавање отпадних вода, предстоји и реконструкција Болнице и Дома здравља Прибој, као и проширење пута до ових здравствених установа али и фабрике Полиестер.

СО Прибој усвојила је и трећи ребаланс буџета у овој години, који је због уравнотежења прихода и расхода, мањи за 2.962.000,00 динара, односно за 0,2 одсто у односу на први ребаланс буџета Општине.

Прибојски одборници усвојили су и План развоја општине Прибој до 2028. године, дали сагласност на програме рада готово свих буџетских корисника у наредној години, прихватили су Кадровски план ОУ за наредну годину, као и Одлуку о локалним комуналним таксама.

Општински парламент, на последњој седници у овој години, бавио се и кадровском проблематиком.

Нови директор Дома културе у Прибоју је Светлан Милинковић, досадашњи вршилац дужности директора, а нови вршилац дужности директора Центра за социјални рад у Прибоју је Здравко Никачевић, а скоро формираног Центра за развој услуга социјалне заштите Светлана Шалипур, обоје дипломирани социјални радници.

Вршилац дужности директора ЈП Топлана је Марко Јањушевић, досадашњи енергетски менаџер општине Прибој, а ВД директори Туристичке организације и Спортског центра Прибој су поново Владан Радовић и Саво Спасојевић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj skupstina budzet

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.726.262 посета
Тренутно на сајту: 435 посетилац(a)