У Чачку још једна особа заражена короном: У карантину 150 грађана и 117 Кинеза 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
У Чачку још једна особа заражена короном: У карантину 150 грађана и 117 Кинеза
Trenutno na sajtu: 462       |       Podeli:
15.03.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Радни тим за прађење ширења вируса корона на територији града Чачка на чијем челу се налази др Михајло Луковић, потврдио је да је
Радни тим за праћење корона вируса у Чачку, фото: ГЗС

евидентирана и четврта  заражена особа  у граду на Морави, а преко  150 суспективних особа налази се у карантину.

„Пацијент је са подручја града, није боравио у иностранству. Није хоспитализован, има благу клиничку слику и на кућном је лечењу“, нагласио је др  Луковић.

Он је истакао да је полиција добила нарађење да прати све инпортоване случајеве који су у транизиту кроз  теритирију града, а долазе из ризичних подручја. Инсепкцијске службе су обавиле надзор над објектима где се ради јавно окупљање и поступили су у складу са законом.

Др Михаило Луковић, фото: ГЗС

„Сви су максимално укључени и свој посао обављају како треба, да би се максимално спречило ширење корона вируса у Чачку. Надам се да ћемо се изборити са овом новонасталом ситуацијом“, изјавио је др Луковић.

У карантину се поред  грађана Чачка налази и 117 кинеских држављана који раде на изградњи деонице ауто-пута, њима се на посебан начин достављају храна и пошта и како наглашавају надлежни, вероватноћа да се корона вирус прошири са овог места, уколико је неко од њих заражен, сведена је на минимум.

ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


virus korona cacak obolenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.843.842 посета
Тренутно на сајту: 463 посетилац(a)