Строжије мере у Пријепољу, појачава се контрола угоститељских објеката 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Строжије мере у Пријепољу, појачава се контрола угоститељских објеката
Trenutno na sajtu: 438       |       Podeli:
21.10.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Општински штаб за ванредне ситуације у Пријепољу, на ванредној седници, одржаној у среду, у циљу спречавања

даљег ширења епидемије ЦОВИД-19 на територији општине наложио је појачан инспецијски надзор угоститељских објеката.

Штаб је обавезао власнике угоститељских објеката да истакну број особа који могу истовремено боравити у локалу, сходно мерама Владе, да на површини од четири квадратна метра не може бити више од једног лица, као и да размак између лица мора бити два метра, као и придржавања свих мера које је наложио Кризни штаб и Влада Србије.

Из Општинског штаба упућен је апел грађанима да се уздрже од организовања приватних прослава, свечаности и других забавних манифестација.

Такође, апеловано је на житеље Пријепоља да покажу највећу одговорност у личном понашању и да се придржавају свих мера и препорука, а највише у одржавању хигијене руку, држања дистанце, ношењу заштитних маски које су обавезне у јавном превозу и трговинским објектима.

Штаб је обавезао Јавно комунално предузеће „Лим“ да спроведе појачану комуналну хигијену на територији општине и да изврши прање и дезинфекцију свих градских улица, тргова и тротоара.

Иначе, током последњих седам дана у Пријепољу су регистрована 24 новооболела лица, док је од почетка епидемије корона регистрована код 240 житеља града на Лиму.

ГЗС/ПП Медиа

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje stab situacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.895.544 посета
Тренутно на сајту: 439 посетилац(a)