ДПС у Пријепољу представила план и програм за наредне четири године 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
ДПС у Пријепољу представила план и програм за наредне четири године
Trenutno na sajtu: 477       |       Podeli:
09.06.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Демократска партија Санџака представила је план и програм решавања проблема

и даљег развоја Пријепоља за наредне четири године.


Програм обухвата 13 тачака, а носилац листе ове партије је др Зулкефил Садовић, koji je најавио кандидатуру за председника општине.


На данашњој конференцији за медије др Садовић је истакао највеће проблеме Бродарева и Пријепоља, као и конкретне мере да би се исти решили.


„На првом месту програма Демократске партије Санџака ставили смо заштиту животне средине, не бежимо од одговорности да се ухватимо у коштац са највећим проблемима као што је депонија у Стањевима", казао је Садовић.


Према његовим речима у домену заштите животнe средине, није само депонија у Стањевима, него да се унапреди канализациона инфраструктура, изградња топлане на биомасу, заустављање мини хидро електарана на заштићеним подручјима.


Иначе, програм „ДПС-Др Зукефил Бато Садовић”, између осталих је најавио је завршетак започетих радова на згради општине, мосту и обалоутврда у Шарампову, кружни ток и мост на Коловрату, као и пут ка Сељашници. Програмом су представљени и проблеми паса луталица, као трајно решење, отварање азила, затим спорт, градски саобраћај и здравство.


У оквиру програма здравства у плану је набавка савремене медицинске опреме, затим ускладити одлазак специјалиста у пензије и давање специјализације.


Програм ове партије, такође је запошљавање, брига о деци и младима, пољопривреда, као и борба против свих врста дискриминације у оквиру које треба унапредити положај осетљивих друштвених група, улључивање Ромске националне мањине у политички живот Пријепоља и све Ромске организације у нашој земљи и свету.


Када је информисање у питању потребно је осигурати правовремено, реално и објективно обавештавање медија на дневном нивоу о општинским активностима, изабрати особу за односе са јавношћу, као и финасирање медија на основу њихове гледаности, читаности и праћења у овој оопштини.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


plan program bato sadovic dps prijepolje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.428.529 посета
Тренутно на сајту: 478 посетилац(a)