Данас сунчано и топло, до 20 степени 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Данас сунчано и топло, до 20 степени
Trenutno na sajtu: 324       |       Podeli:
26.02.2021 | 0 коментар(а)



Данас ће бити сунчано и натпросечно топло, само ујутро у нижим пределима и дуж речних долина местимично магла
Данас сунчано и топло, до 20 степени, Фото: ГЗС

или ниска облачност. Ветар слаб, променљив, увече северни и северозападни и у појачању. Најнижа температура од -3 до 8 степени, највиша од 16 до 21 степен.

И у Чачку данас сунчано и натпросечно топло, само ујутро на периферији је могућа магла. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 4 до 8, највиша дневна око 20 степени.

У суботу постепено наоблачење са севера уз осетнији пад температуре, умерен и јак северозападни ветар и слабу кишу понегде, а увече слаб снег је могућ само на високим планинама.

Затим умерено облачно, повремено са периодима сунчаног времена, суво и мало свежије, али и даље са температуром око и изнад просека.

 

 

 

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vreme srbija cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.136.365 посета
Тренутно на сајту: 324 посетилац(a)