Обрадовић: Власт спрема хапшење министра из својих редова 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Обрадовић: Власт спрема хапшење министра из својих редова
Trenutno na sajtu: 492       |       Podeli:
30.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – У последњих пола године, колико год се власт трудила да умањи значај протеста опозиције, дошло је до бројних промена.

СНС је из свог режима морао да склања кадрове огрезле у криминал. Све је почело са оставком Зорана Бабића, преко повлачења Јутке и Симоновића, а сада из МУП-а, повлаче и Дијану Хркаловић и то под велом тајне”, изјавио је Бошко Обрадовић, лидер Двери.

Он каже да има проверене информације које говоре о начину на који ће Српска напредна странка покушати да сачува власт.

“Овај или следећи викенд национална телевизија 02 наставља са ратом против опозиције, и једна од специјалних емисија биће посвећена мени. То је медијски начин да се власт обрачуна са опозицијом, док се нама не даје никакав медијски простор”, каже Обрадовић и додаје:

“Знам и да власт озбиљно размишља о хапшењу једног министра, како би доказала да се бори против криминала и корупције. Чуо сам и да се спрема моје хапшење, такође. Све то раде да би добили подршку народа на следећим изборима. Глумеће борбу против криманала, али не тако што ће хватати ситне рибе, као што је био случај са руководством општине Пожега, већ ће сад да ухапсе и министра из својих редова”, нагласио је Обрадовић.

Према његовим речима, Двери су жртва прогона, јер власт покушава да им пронађе противзаконите радње.

“Чешљају нам папире већ годину дана, али ништа нису успели да нађу јер је наше пословање апсолутно чисто. Траже инсајдера међу нашим редовима, сараднике који би нас одавали код полиције. Али, све им је узалуд”, изјавио је Обрадовић наводећи да је пад популарности Српске напредне странке и више него очигледан.

“Извештај Европске комисије потврдио је све наше примедбе које смо упутили власти. Према том извештају у Србији нема дебате, стање у Народној скупштини није демократско, медијско стање је лоше, јер нема могућности да се чује и супротно мишљење, а национална телевизија мора да обезбеди објективно информисање”, наглашава Обрадовић.

Он је најавио наставак протеста “Један од пет милиона” широм Србије, а опозициони скупови биће поново одржани и у Чачку.

Глас западне Србије

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri srbija beograd

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.113.173 посета
Тренутно на сајту: 493 посетилац(a)