Почела реконструкција операционих сала 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Почела реконструкција операционих сала
Trenutno na sajtu: 620       |       Podeli:
30.11.2017 | 0 коментар(а)



Прибој - У прибојској Општој болници, започети су радови на реконструкцији обе операционе сале, којима

ће ово бити прво озбиљно реновирање после скоро 50 година.

Средства за реконструкцију операционог блока хирушког одељења у вредности од два и по милиона динара, одобрило је Министарство здравља преко Здравственог центра Ужице.

Након озбиљних проблема у функционисању прибојске хирургије, ове године започет је пројекат њеног оживљавања кроз сардњу са Здравственим центром у Ужицу и додатно је проширен овим усмеравањем средстава у реновирање операционог блока.

Завршетком радова омогући ће се максимално коришћење раније постигнутог договора о испомоћи ужичких хирурга који ће у новим условима реконструисаних операционих сала радити најсложеније захвате и уједно едуковати прибојске колеге.

“Ми смо пре неколико дана кренули у реновирање обе операционе сале, ово ће много значити за нашу хирургију. После тога остаје нам да обновимо и опрему у хирушким салама и тада ће комплетна хирургија бити на вишем нивоу него што је то сада”, казао је директор Опште болнице Прибој др Драган Пјевчевић.

Радове вредне 2,5 милиона динара на тендеру су добиле београдска фирма „Руфус“ и „Акипаинт теам“ из Рашке, а рок за завршетак радова је десет радних дана.

 

ПП Медиа / Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.503.389 посета
Тренутно на сајту: 619 посетилац(a)