Стефановић демантује: Нисам нити ћу бити кандидат за председника СНС! 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Стефановић демантује: Нисам нити ћу бити кандидат за председника СНС!
Trenutno na sajtu: 327       |       Podeli:
09.07.2019 | 0 коментар(а)



Министар унутрашњих послова и члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, фото: ГЗС

је данас да није нити ће бити кандидат за председника те странке и истакао да је за њега Александар Вучић најбољи председник и да би било излишно тражити лошије решење.

Стефановић је рекао да је за њега Вучић председник СНС и да не види бољег од њега.

"Што се мене тиче, ту се прича завршава. Лично, нити сам био кандидат, нити сам данас, нити ћу то бити. Много пута сам то демантовао. Нисам неко ко ће бити председник СНС, моја политичка каријера је везана за Вучића, оно што ради у потпуности подржавам и мислим да не постоји бољи кандидат за то место", рекао је Стефановић.

Он је рекао да ће се видети шта ће се десити до децембра и изборне скупштине СНС, наводећи да чврсто верује да у СНС не постоји бољи кандидат од Вучића за председничко место.

"Не само због СНС, већ и због Србије. То је добро за Србију, јер је јака СНС променила лице Србије, помогла да се изборимо са криминалом и корупцијом, да земља економски напредује", рекао је Стефановић.

Упитан да ли ће преузети одговорност уколико се од њега буде тражило да буде председник СНС, Стефановић је одговорио да "не може ништа да се тражи од њега".

"Ја са председником имам отворен однос, он зна шта ја мислим, а пошто објективно не постоји бољи од њега, било би излишно тражити лошије решење", рекао је Стефановић.

Председник Србије и СНС Александар Вучић рекао је у понедељак да би требало да се повуче с челног места у странци.

Вучић је јуче поновио да ће идуће године неко други преузети СНС, јер не планира да се кандидује на изборној Скупштини странке која би требало да се одржи у децембру.

Медији су пренели да у игри за наследника Александра Вучића на челу СНС тренутно као најозбиљнији кандидати фигурирају премијерка Ана Брнабић, министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и градоначелник Новог Сада и потрпедседник странке Милош Вучевић.

 

Танјуг / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns stefanovic nebojsa kandidat predsednik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.376.010 посета
Тренутно на сајту: 328 посетилац(a)