Тодоровић саопштио: СНС у Чачку добила легитимитет, 7.000 гласова више у односу на претходне изборе, излазност 44,81 одсто 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Тодоровић саопштио: СНС у Чачку добила легитимитет, 7.000 гласова више у односу на претходне изборе, излазност 44,81 одсто
Trenutno na sajtu: 546       |       Podeli:
25.06.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Оцењени смо од грађана одличном оценом, податак да смо у односу на претходне изборе



освојили скоро 7.000 гласова више ствара нам обавезу да радимо пуним интезитетом и даље на добробит свих грађана града Чачка, казао је први на листи „Александар Вучић - за нашу децу", Милун Тодоровић на данашњој конференцији за медије.

„Ако се осврнемо на изборе из 2016. године када смо освојили 35 мандата , што је у процентима 39% бирача који су нам указали поверење, сада  тај проценат износи 66% односно 19 мандата више у скупштини града Чачка" , прецизирао је Тодоровић.

Он је казао да је на протеклим изборима н а биралишта изашло 43.277 Чачана, а да је поверење СНС указало 28.579 суграђана.

Одговарајући на питање новинара, Тодоровић је рекао да је увећан број гласова у односу на претходне изборе дошао пре свега из корпуса неопредељених грађана.То су људи, како је рекао, који сагледавају рад и труд и енергију, али и планове за будућност.

„ Оно што нашим политичким противницима недостаје јесте политика. А овај корпус неопредељених, увек чека тренутак да сабере резултате из претходног периода, како на републичком нивоу тако и на локалном и да онда одлуче коме ће да дају поверење", мишљења је Тодоровић.

Он је казао да је СНС на изборе изашла са јасним планом за будућност и на републичком и на локалном нивоу, као и да су ти планови амбициозни, а односе се на период 2020-2025. године.

„Наши политички противници су се углавном бавили омаловажавањем, вређањем и насиљем . Мислим да грађани то одлично препознају и дају увек глас онима који раде. Сада смо добили легитимитет да наставимо даље, јер све оно што смо обећали пре четири године смо углавном и остварили, а када створите поверење код грађана, онда добијете и овакве резултате на изборима", тврди први на листи СНС у Чачку.

 

ГЗС

 

 





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SNS konferencj a nakon iybora

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.204.952 посета
Тренутно на сајту: 546 посетилац(a)