Сабор виолиниста заказан за 20, 21. и 22. август у Прањанима, домаћин Воја Брајовић 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Сабор виолиниста заказан за 20, 21. и 22. август у Прањанима, домаћин Воја Брајовић
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
19.10.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Познати српски глумац Воја Брајовић, отвориће наредни трећи Сабор вилониста Србије,



који ће се одржати у Прањанима 20, 21. и 22. августа наредне године, саопштио је данас председник Општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић.

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, фото: ГЗС

„Надамо се да ће све ове недаће до тада проћи и да ћемо у Прањанима поново имати једну велику светковину на којој очекујемо и до 100 хиљада гостију. Радује ме што је легенда српске сцене Воја Брајовић прихватио да буде домаћин једне такве огромне народне манифестације", казао је Ковачевић.

Доајен српског глумишта Воја Брајовић за Глас западне Србије потврдио да ће присуствовати на следећем Сабору виолиниста у Прањанима.

 „Боже здравља, биће ми веома драго да присуствујем једној таквој манифестацији, која ће се одржати наредне године у Прањанима. И сам сам љубитељ виолине, тако да је то велика част за мене", рекао је Воја Брајовић за Глас западне Србије.


Иначе, Воја Брајовић је рођен у Ваљеву, Основну школу и гимназију завршио је у том граду. Године 1967. уписао се на Факултет драмских уметности у Београду, на смеру за глуму, у класи професора Предрага Бајчетића, а 1971. године је дипломирао у класи професорке Огњенке Милићевић. Од 1969. године је стални члан Југословенског драмског позоришта у Београду.


Од 15. маја 2007. до 8. јула 2008. био је министар културе у Влади Републике Србије. Војислав Брајовић је 25. добитник награде Добричин прстен 2009. године


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SABOR VIOLINISTA PRANJANI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.509.957 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)