Ови људи заслужни су што ће Пикула имати нови кров над главом 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ови људи заслужни су што ће Пикула имати нови кров над главом
Trenutno na sajtu: 499       |       Podeli:
17.11.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Градња куће породици Предрага Милића - Пикуле из приградског насеља Трбушани



кренула је у понедељак и уколико време послужи и обезбеди се довољно грађевинског материјала Пикула ће се још пре Божића уселити под нови кров.

За ово пре свега људско дело нема сумње, најзаслужнији је градоначелник Чачка Милун Тодоровић, али и бројни други људи који су одвојили како народ каже, оно мало, што напаћеној породици значи много. Овој акцији помогли су хумани људи, пре свега Ацо Ракићевић власник Цепрома који је донирао бетон, Енес Захировић из Новог Пазара који је власник фабрике блокова из тог града донирајући блокове, Александар Глишић власник стоваришта АМГ, некадашњег Рака инжењеринг, Милан Тешовић који предводи групу сјајних мајстора који по овом прилично хладном времену подижу дом невероватном брзином.

Већ крајем седмице биће потребан цреп, неколико прозора и кровне грађе како би се кренуло у израду кровне конструкције. Наравно, било би веома значајно када би људи добре воље помогли са нешто стриропора, а потребно је око 100 квадрата десетке, лепка и мрежице, како би се дом утопилио и спремно дочекао предстојеће мразеве и снежне падавине.

Ову акцију покренула је редакција Глас западне Србије, која није могла да остане нема на муке ове вишечлане породице која је остала без ичега у стравичном пожару у ком су само пуком срећом извукли живе главе.


ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pikula pomoc akcija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.511.034 посета
Тренутно на сајту: 499 посетилац(a)