Председник МЗ Сељашница два пута месечно прима грађане 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Председник МЗ Сељашница два пута месечно прима грађане
Trenutno na sajtu: 426       |       Podeli:
16.01.2021 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Рођени Пријепољац Богољуб Бато Дучић после тридесет година живота и рада у Будви,

где је стекао пензију, вратио се у родну Карошевину и на инсистирање својих суграђана пристао је да се укључи у рад Месне заједнице Сељашница.

Убрзо су колеге из Савета препознале велику Батову енергију и жељу за унапређењем рада месне заједнице па су га изабрали за предсеника. Суочен са бројним наслеђеним проблемима Дучић је одлучио да сваких петнаест дана прима суграђане на разговор и чује проблеме који их тиште.

– Сматрам да један човек не може сам много учинити, нити може увидети све проблеме. Месна заједница Сељасница је територијано велика и немогуће је све проблеме лоцирати и препознати их, зато сам се договорио са својим замеником Сулејманом Обућином да сваких петнаест дана разговарамо са нашим суграђанима. Сматрам да ћемо на овај начин боље препознати акутне проблеме и да ћемо их брже решавати – каже председник Месне заједнице Сељашница Богољуб Бато Дучић.

Иначе, овакав приступ рада председника једне месне заједнице, до сада није забележен у граду на Лиму.

ГЗС/ПП Медиа

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje seljasnica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.434.722 посета
Тренутно на сајту: 427 посетилац(a)