Прослава Дана општине организована за пример 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Прослава Дана општине организована за пример
Trenutno na sajtu: 441       |       Podeli:
26.04.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Свечана и слављеничка атмосфера Горњег Милановца у претходних пар дана и задовољство на лицима грађана

и гостију наше општине слика је за понос“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић на састанку са директором Српског фестивала светске музике Слободаном Божовићем.

Број званичних делегација које су посетиле Горњи Милновац ове године је превазишао све претходне. Било је тринаест страних делегација побратимљених градова и општина и око двадесет пет делегација градова и општина из Србије.

Завршни концерти Биље Крстић, Рибље Чорбе и Јелене Томашевић, у оквиру Српског фестивала светске музике окупили су преко десет хиљада посетилаца.

Слободан Божовић и Дејан Ковачевић, фото: Глас западне Србије

Слободан Божовић , директор фестивала, истакао је да су у организацији сви веома задовољни што је јубиларни фестивал протекао у најбољем могућем реду и најбитније је што су грађани задовољни и да су са великом пажњом пратили сва дешавања у Горњем Милановцу у данима који су иза нас. Када је финансијски моменат у питању Божовић се захвалио општини Горњи Милановац и привредницима што су својим донацијама помогли одржавање фестивала.

„Имамо одговорност за новац и поверење које добијемо да све представимо на прави начин. Овог пута смо то урадили и та лествица је подигнута не један висок ниво. Сада је на нама да се добро одморимо и да полако кренемо у размишљање да овај ниво задржимо и у будућности”, нагласио је Божовић.

Председник Ковачевић се осврнуо и на обележавање 203 године од подизања Другог српског устанка и програма који је уприличен у Такову.

„Доста званичних делегација је било у Такову, амерички амбасадор, представник амбасаде Руске Федерације, представници амбасаде Краљевине Норвешке и амбасаде Републике Македоније. Сви они заједно са делегацијама из иностранства и са представницима градова и општина из Србије који су дошли на прославу Дана наше општине, указују да уживамо поштовање и поверење људи који долазе код нас да виде шта смо урадили за претходних годину дана и да разменимо искуства. Сви који су претходних дана били у Горњем Милановцу имају само речи хвале о граду, организацији, свим топлим дочецима који су били код нас и надам се да ћемо и ми узвратити пажњом када нас буду позвали у госте”, рекао је Ковачевић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.444.968 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)