Већници у уторак о јавним предузећима и превозу путник 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Већници у уторак о јавним предузећима и превозу путник
Trenutno na sajtu: 580       |       Podeli:
09.04.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Већници Града Чачка, на седници која је заказана за уторак, требало би да дају сагласност на статут и планове пословне стратегије

и развоја Јавног предузећа "Градац" на период од десет година, али и да разматрају извештај о спроведеним активностима овог предузећа током јануара.

На дневном реду ће се наћи статут, као и извештаја о пословању Јавно комуналног предузећа "Паркинг сервис" за 2016. годину.

Пред већницима ће се наћи предлог одлуке о давању сагласности на статут Јавно комуналног предузећа за одржавање чистоће и пијаца "Комуналац", затим одлука о условима и начину суфинансирања уређења фасада зграда у екстра зони, као и предлог одлуке о путевима.

Чланови већа разматраће и предлоге одлука о јавном линијском градском и приградском превозу путника, одређивању аутобуских стајалишта за јавни линијски међумесни, градски и приградски превоз.

Између осталог, разматраће се решење о одобравању годишњих програма и додели средстава за задовољавање потреба и интереса грађана у области спорта у Чачку у ову годину, као и извештај о раду Градске управе за опште и заједничке послове за 2016. годину.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.103.951 посета
Тренутно на сајту: 580 посетилац(a)