Илић: Србији потребан јак десни опозициони блок 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Илић: Србији потребан јак десни опозициони блок
Trenutno na sajtu: 565       |       Podeli:
03.07.2018 | 0 коментар(а)



Председник Нове Србије Велимир Илић изјавио је данас да је Србији неопходно окупљање

странака десног центра, јер су то једини политички чиниоци којима је истински стало до интереса народа и државе, преноси Информативна служба Нове Србије.

„Потребно је направити јак десни блок опозиције, јер само тако уједињена десница даје могућност једном делу бирачког тела које је успавано да се пробуди.“, рекао је Илић на конференцији за новинаре.

Он је истакао да је јасно да председника Србије не занимају ни народ ни држава , јер неко ко је могао да изјави да Србија нема ништа  на Косову не мисли добро држави чији је председник , јер не поштује ни њен Устав који јасно предвиђа да је Косово неотуђиви део Србије.

„Питам председника – чија је Грачаница, Пећка Патријаршија, чији су Високи Дечани? Ко живи у Лешку, Лепосавићу, Косовској Митровици, Звечану , Зубином Потоку? Чија је то земља и који народ ту живи? Срамота је шта је рекао. Да ли је једног момента помислио како су се осетили Срби на Косову када је то изјавио председник Србије? Он води популистичку политику , манипулише народом и спрема нас на то да је Косово предао. Па ако покупи неке мрвице са преговарачког стола да то опет припише себи као велики успех“, оценио је Илић.

Председник  Нове Србије је истакао да је јасно да Вучић за јесен спрема или референдум или изборе , јер је најавио повећање плата и пензија, али и посету Путина.

„Све ради само да опстане на власти. Повећање пензја и плата у суштини је минорно, јер се повећавају акцизе на струју и гориво, а то повлачи сва поскупљења , што значи да ће грађанима поскупљења да поједу то што им буде повећано. То је суштина. Он иде од Немачке до Француске, зове Путина, а резултати на спољнополитичком плану нула. Хвале се повлачењима признања Косова неких минорних држава ,а са главнима нема никаквих резултата“, рекао је Илић.

Он је додао да је срамота шта све Србија увози од хране, да се кромпир увози док цео род српском сељаку пропада.

„Ми немамо више ништа наше. Народ баца вишње и купине, а малине се дају по багателној цени од 30 динара за већину малинара, док само лобији својим подобним малинарима плаћају 80 динара малину по килограмул. Главни откупци су Драган Ј. Вучићевић из „Информера“ и брат Синише Малог. Земљу су претворили у њихову приватну фирму у којој могу да реде само они који су блиски власти који се све више богате, док народ пропада“, закључио је Илић.

Информативна служба Нова Србија




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.103.438 посета
Тренутно на сајту: 565 посетилац(a)