Јесењи круг субвенција за мере аграрне политике 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Јесењи круг субвенција за мере аграрне политике
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
05.11.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - Град Ужице расписује јесењи круг субвенција за мере аграрне политике у износу

од око четири милиона динара, и како је најавила Сања Јанковић, члан Градског већа задужена за пољопривреду, биће расписан 8. новембра, а конкурс ће трајати до утрошка средстава. Ужички пољопривредници моћи ће да конкуришу за средства из области сточарства, воћарства, набавке механизације и органске производње, саопштено је на сајту града Ужица.

„Овим путем обавештавам пољопривредне произвођаче да ће Град Ужице расписати јесењи круг субвенција и да ће се средства одобравати по редоследу поднoшења потпуних захтева. Основни критеријуми за добијање субвенције су да подносилац има пребивалиште на територији града Ужица, регистровано пољопривредно газдинство, потврду да је газдинство регистровано као комерцијално, извод из сетвене и структуре животиња као и потврду од матичне службе о броју уматичених квалитетних грла“ истакла је Сања Јанковић члан Градског већа задужена за пољопривреду.

Јанковићева је додала да „ове године као и претходних година, највише заинтересованих је за меру сточарство, односно за набавку јагњади затим за маханизацију и воћарство. Максималан износ повраћаја за воћарство и механизацију је 100.000 динара, док је за сточарство 250.000 динара, односно 50% од износа рачуна без ПДВ-а“.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice agrarna politika subvencije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.455.108 посета
Тренутно на сајту: 395 посетилац(a)