ОО СНС Горњи Милановац: Позив на силовање малолетне девојчице је за сваку осуду 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
ОО СНС Горњи Милановац: Позив на силовање малолетне девојчице је за сваку осуду
Trenutno na sajtu: 357       |       Podeli:
16.02.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Општински одбор Српске напредне странке у Горњем Милановцу, са председником Дејаном Ковачевићем на челу, огласио се саопштењем у којем најоштрије осуђују

гнусне нападе и увреде упућене ћерки председника Александра Вучића, како кажу  од стране  Ђиласовог, Јеремићевог и Обрадовићевог пулена Сибина Вукадиновића.

"Позив на силовање малолетне девојчице, без обзира чија је то ћерка, је за сваку осуду свих нормалних људи и аларм за надлежне институције да реагују на константне нападе опасних и болесних људи. Ово је само још једна у низу скандалозних и опасних претњи које се упућују председнику Александру Вучићу и његовој најближој породици од стране оних који сваким даном показују за какву Србију се залажу - пуну криминала, силоватеља и мржње.

Грађани Србије добро знају ко се бори за нормалан живот и бољу будућност наше деце, а то је Српска напредна странка, на челу са Александром Вучићем", каже се у саопштењу ОО СНС Горњи Милановац.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.459.322 посета
Тренутно на сајту: 357 посетилац(a)