Радојевић: Лакше је бојкотовати него се борити (радити) 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Радојевић: Лакше је бојкотовати него се борити (радити)
Trenutno na sajtu: 338       |       Podeli:
14.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Члан Градског већа задужен за младе и културу сматра да је данашњи перформанс
Члан Градског већа задужен за младе и културу Душан Радојевић, фото: ГЗС

испред зграде Градске управе од стране представника Савеза за Србију доживео дебакл.

“Грађани нису били заинтересовани за производе ове коалицје јер на штанду нису биле изложене идеје које би унапредили квалитет живота у нашем граду већ штура ’оправдања’ за избегавање избора и народне воље”, тврди Радојевић

Радојевић даље истиче да су “лидери у Савезу за Србију били носиоци власти од 2000. до 2012. године а тај период обележиле су продаје фабрика, државних интереса и наше будућности па тако и нисмо изненађени идејом да организују продају одборничких мандата и диплома јер им је само то још остало да продају”.

У свом саопштењу за јавност Радојевић даље наводи:

“Док они међу собом не могу да се одлуче да ли ће бојкотовати изборе или не, ми смо на данашњој седници Скупштине града донели одлуке које се тичу запошљавања наших суграђана, посебно наше омладине. Усвојили смо Акциони план за запошљавање којим смо, само за програм стручне праксе, издвојили 10 милиона динара и тиме створили услове да млади стекну радна искуства, примене знања која су стекли током студија и тако постану конкуретнији на тржишту рада. Овај мандат су обележиле одлуке и инвестиције којима смо покренули привреду у нашем граду и створили услове да се запосли преко 4 000 наших суграђана и то су резултати који гарантују да ћемо спровести наше планове за наредни период”, наводи се у саопштењу градског већника Душана Радојевића.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK DUSAN RADOJEVIC PERFORMANS SZS

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.463.753 посета
Тренутно на сајту: 339 посетилац(a)