Обрадовић: Сваки грађанин Србије је део неке породице 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Обрадовић: Сваки грађанин Србије је део неке породице
Trenutno na sajtu: 426       |       Podeli:
08.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Двери ће и ове године обележити 15. мај светски Дан породице као покрет породичних
Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

људи којима је породична политика на првом месту, најавио је лидер покрета Двери Бошко Обрадовић.

Он је истакао да породица треба да буде на првом месту у друштву и држави и да од Устава преко различитих закона, до сфере образовања, медија и економије буде центар државног интересовања.

“То значи борбу против беле куге и помоћ рађању младим брачним паровима као и породицама са више деце. То подразумева и помоћ да се обезбеди и реши стамбено питање за младе брачне парове”, рекао је Обрадовић.

Према његовим речима оно на чему Двери инсистирају јесте пореска реформа која ће бити у корист породица, што значи да онога тренутка када пар ступи у брак већ плаћа мањи порез на зараду , порез на имовину а са добијањем првог и сваког следећег детета иде даље смањење пореза на зараде и имовину чиме би држава подржала формирање бракова, рађање и породице са више деце.

Обрадовић је истакао да се породична политика не односи само на људе који су у браку или и породице са више деце, већ на сваког грађанина Србије јер је како је рекао, свако на одређени начин део неке породице.

“То значи да се ми веома озбиљно бавимо и самачким и старачким посебно сеоским домаћинствима и самохраним родитељима. Породична политика подразумева бригу за сваког грађанина Србије и подстицање породичног живота како у медијима, образовању, радним односима, економији, где сваки породичан човек треба да добије неку врсту додатног подстицаја. Важна је и подршка породичним фирмама које су будућност економије у Србији иза којих држава треба да стане свим својим капацитетима уместо што паре из буџета даје за субвенционисање страних фирми”, нагласио је Обрадовић..

Он је најаваио да ће Двери и ове године организовати Недељу породице у сусрет 15. мају која ће широм Србије бити обележена различитим активностима.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK DVERI BOSKO OBRADOVIC PORODICA DAN OBELEZAVANJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.935.482 посета
Тренутно на сајту: 427 посетилац(a)