Трнавац: Бошко Обрадовић је политички комарац 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Трнавац: Бошко Обрадовић је политички комарац
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
04.05.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Социјалистичка партија Србије од свог постојања није бежала од одговорности, а
Председник ГрО СПС у Чачку Немања Трнавац, фото: ГЗС

самим тим није се скривала ни лутала на политичкој сцени Србије. Никада ни један социјалиста није издао своју државу и народ. Морамо објаснити господину Обрадовићу да управо тај народ може да врши лустрацију на изборима, а не он и њему слични и да тиме убира политичке поене јер идеологију и исправан политички курс којим се креће нема, нити је икада имао, наводи се усаопштењу председника ГрО СПС у Чачку Немање Трнавца.

Чачани се одлично сећају како је господин Обрадовић испољавао агресивност док је био одборник локалног парламента и како је желео да се вине у Народну скупштину Републике Србије, а да су му једини аргументи за свој политички идентитет биле сатанизације политичара на личном нивоу и учестало понављање лажи о некаквим аферама. Морамо да подсетимо да су искреиране афере о којима увек као мантру изговара наш Чачанин господин Обрадовић имале само један циљ, а то је да уцене нашег председника Ивицу Дачића да не би 2012. формирао Владу са Српском напредном странком. Којим пословима и за чији интерес су се ти уцењивачи бавили видимо данас када су отишли у заборав и када је време показало докле им је корење допирало.

Да је господин Бошко Обрадовић лично фрустриран Ивицом Дачићем очигледно је свима, јер Социјалистичка партија Србије постојано траје пуних 30 година. У својој историји наша Партија је без поговора била уз свој народ и није се бојала ни страних плаћеника нити домаћих издајника који су деловали изнутра, а камоли ,,хероја Петог октобра“ па неће ни политичког комарца који зуји и боцка тражећи своје место на политичкој сцени Србије. Као што смо рекли политички опозициони блок коме он припада јесте скуп свега и свачега који нема потврду народа, већ је састављен од неколицине интересних појединаца са само једним циљем, да сачувају свој капитал, док остали у тој групи налик ДОС-у само попуњавају број. Господин Обрадовић жели да буде битан и да баци у заборав дрес локалног одборника , а да обуче професионалну опрему државног политичара. Како би то изгледало надам се да грађани Србије неће дозволити човеку који има озбиљних проблема мешања команди, коме су се оснивачи отргли од њега и разбежали, а кад би имао прилику да буде одговоран и на фукцији сигурно би помешао све врсте власти јер се по јутру дан познаје. Ако нама не верује, нека изађе пред грађане и докаже да грешимо, али да изађе на изборе, а не на улицу.

Нама у Чачку остаје да се бавимо темама које ће побољшати живот обичног човека које не занимају господина Обрадовића. На жалост ништа корисно наш суграђанин није урадио током пандемије Ковид 19,осим што је галамио и ударао на нашег председника Ивицу Дачића и председника Србије Александра Вучића који су се поставили одговорно у ситуацији која је по први пут задесила читав свет”, наводи се у саопштењу председника ГрО СПС уЧачку Немање Трнавца.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak sps nemanja trnavac bosko obradovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.915.740 посета
Тренутно на сајту: 391 посетилац(a)