Гавриловић у отвореном писму Стојану Марковићу позвао све понижене Чачане да се супроставе лажима Озон преса 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Гавриловић у отвореном писму Стојану Марковићу позвао све понижене Чачане да се супроставе лажима Озон преса
Trenutno na sajtu: 402       |       Podeli:
20.01.2020 | 0 коментар(а)



Због медијског блата које у Чачку прави нико други него Стојан Марковић члан Савета за штампу у свом интернет медију Озон прес емитујући скарадне непотписане,
Стојан Марковић и Владица Гавриловић - фото ГЗС

преузете па ,,дорађене" текстове праћене и понижавајућим коментарима који задиру чак и у породицу,  огласио се Владица Гавриловић, бивши одборник Нове Србије који је то место напустио, мандат вратио странци, и наставио да се бави  покретом  3+ који је намењен подршци породицама са троје и више деце,каже се између осталог  у Отвореном писму копје је Гавриловић доставио медијима.               

 

ОТВОРЕНО ПИСМО СТОЈАНУ МАРКОВИЋУ

 На Крстовдан неко се крстом крсти, а неко разапиње на на крст.

Велики број пријатеља ме је звало да пита како се осећам после оволиког броја увреда и несистина које сте пласирали на вашем порталу.

Мој одговор је исти за све и лежи у питању?

Ако су њуди разапели Исуса Христа лажима, ко сам ја, ко је раб Божји Владица Гавриловић да се лажима супростави?

А онда се сетих доктора Бабића, некадашњег градоначелника Краљева,који премину јер није могао да поднесе лажи које се пласираше да би њега урушили.Сетих се суза његове супруге и деце. Подсетише ме те сузе на сузе моје супруге,моје деце,моје колегинице,њене породице које се пролише ових дана и питах себе самог да ли ја имам право пред њима да останем нем на гиљотину коју сервира човек који ужива водећи лични рат јер има моћ у свом порталу.

Све је почело још много раније када је исти човек пласирао неистину око гласања за директора Зрачка..Звао сам га да питам зашто то ради када зна да није истина што је написао.Одговор ме је запрепастио:

„Није битно шта је истина у политици, него шта народ перципира“ .У преводу -ја могу да те ставим на вешала, али могу са вешала и да те скинем.

Лаж је победила истину и часно и поштено сам вратио мандат који не припада мени већ странци коју сам представљао не желећи да повредим ничија осећања.

Никада нисам био присталица да се људи блате зато што су политички неистомишљеници и у покрету смо више пута реаговали када су једни друге називали фашистима или издајницима јер знам да нас то води у тотални хаос који може уништити ову земљу.

Супроставио сам се и идеји човека који данас пласира лажи за мене, када је дошао у странку у којој сам био, и тражио финасирање новина у којим ће блатити тадашњег политичког противника Слободана Јоловића  на изборима у Лучанима.

Можда ја сам ја јак, можда сам огуглао у политици па ме лажи не дотичу, али сузе најмилијих ме обавезују да реагујем и зато сам одлучио да поднесем птријаву Савету за штампу са комплетном документацијом шта је човек у стању да објави не би уништио другог човека. Иронија или не је та да тај човек седи у то Савету и гласа да ли је неко прекршио Кодекс новинара Србије. Нека гласају да није после подношења доказа-прихватићу, само немој да не гласају јер немају кворум  јер онда ћу потражити одговор на већој инстанци.

Одлучио сам да реагујем јер ме човек оптужује  и за корупцију од стране Градоначелника. Ако се све докаже онда и Градоначелник и ја треба да због давања односно примања мита треба да завршимо у затвору.

 

Само део од 74 коментара увредљиве садржине  која на најгрубљи могући начин вређају достојанство човека, задиру у приватност, Гавриловић; Већину пише редакција , на тај начин многи Чачани су провучени кроз топлог зеца. Најцрње од свега је што то медијско блато прави човек који би требао да се стара о Кодексу новинара Србија. Ово је срамота за Савет за штампу !

 

 Заједно са својим колегама у покрету за децу ТРИ ПЛУС успели смо да докажемо да су ствари могуће ако верујете у њих.100 000 потписа за финасијски подстицај рађања су били довољни да годину дана касније се и део тих мера усвоје. Годину дана од доношења мера имамо податак да је 612 беба више рођено него прошле године од којих је највише трећерођених и четрврторођених.

И кад видите да ће се тако наставити из године у годину знате да ће те моћи изаћи на било који суд земаљски или небески и одговорити на питање да ли си нешто урадио добро у животу:

Овог пута верујем да са својим поступком могу правдом обрисати сузе мојих најмилијих, али и сузе свих који због овог човека се пролише и не дозволити да се због лажи човека проливају било чије дечје сузе.

Позивам све неправедно оптужене, провлачене кроз медијско блато и понижаване до бесвести од стране човека који то годинама ради  да нам се придруже, јер то јесте и један од главних циљева покрета за децу ТРИ ПЛУС,да створимо Србију у којој неће бити разапињања и у којој вреди живети јер ћемо живети једни за друге.

Захваљујем се свима који су звали и пружили подршку мојој породици и мени лично јер још једном схватите да богаство није материјално већ у срећи што сте део мог живота.

 Владица Гавриловић

Покрет за децу ТРИ ПЛУС

 

P.S. Поштовани господине Стојане Марковићи променио си изворну вест коју си преузео са портала komentarpress „Малинари иду на изборе“ и променио у“Владица Гавриловић на изборима са малинарима“.Не само то већ си и додао своје пасусе да би народ „перципирао“ како ти кажеш.А истина је да су малинари звали,као и још три листе,и да ћемо њих подржати јер се програмски боре за већу цену малине и самим тим за своје чланове од којих има доста породица са троје и више деце.И покрет се бори за да свака мајка која има троје деце добије плату до 18.године живота најмлађег детета.Сличности постоје,зар не?

Ако си новинар требао би да знаш да то не смеш. Идеја ти је да ме разапињеш у коментарима.

Прихвати изазов и за сваки коментар који сам објавио сам спреман да идемо од човека до човека да питамо да ли је тачно то што си написао. Коме дугујем, ко је због мене продао ливаду? Можда си ти у праву,али сам сигуран да ћеш чути сасвим другу истину коју ја никад нисам хтео да износим.

И да те питам за чланак од 15.05.2018. године који си објавио „Agent V.G. raportira Mission Accomplished“ и шта се десило од тога што си навео?Како само у чланству  има само 12 локалних самоуправа од укупно преко 170 у Србији, а чак 2 од укупно 3 су локалне самоуправе које су опозиционе? Где је Остоја Мијаиловић у покрету?

А што се тиче државе,погледај одговор на питање новинарке Блица да ли сматрам да држава ово треба да ради што ради покрет.Наравно да сматрам да држава треба да преузме пројекат без обзира ко био на власти. Ја ћу бити срећан јер ће породице са троје и више деце барем мало осетити да нису саме.

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


stojan marković.savet za štampu

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.495.357 посета
Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)