Данас одлука о онлајн настави за млађе основце 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Данас одлука о онлајн настави за млађе основце
Trenutno na sajtu: 420       |       Podeli:
19.03.2021 | 0 коментар(а)



Одлука о најмлађим основцима и на који ће начин похађати наставу биће донета данас након разговора чланова Владе Србије
Данас одлука о онлајн настави за млађе основце, Фото: Илустрација, ГЗС

са медицинским делом Кризног штаба, потврђено је Танјугу у Влади.
Иницијатива да се још једном размотри прелазак најмлађих основаца на онлајн наставу покренули су премијерка Ана Брнабић и министар просвете Бранко Ружић, који су сагласни са оценом да тај предлог треба још једном размотрити због проблема које имају родитељи, јер морају на посао, а деца не могу да остану сама код куће.
Та одлука није донета на јучерашњој седници Владе, јер ће бити одржане још једне консултације са докторима у Кризном штабу.

Медицински део штаба сматра да сви ђаци треба да пређу на онлајн наставу, јер се нови сој вируса короне “спушта” и на најмлађе и они сада не само што могу бити учесталији преносиоци већ и обољевају.

Првобитно је захтев медицинског дела штаба био да најмлађи већ ову недељу не иду у школу, али је то на предлог чланова Владе одложено за наредни понедељак.

 

 

 

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SKOLA PRVACI KRIZNI STAB

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.432.315 посета
Тренутно на сајту: 419 посетилац(a)