Ухапшени Пријепољци јер су оштетили две фирме за три милиона динара 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ухапшени Пријепољци јер су оштетили две фирме за три милиона динара
Trenutno na sajtu: 634       |       Podeli:
16.09.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Чачанска полиција ухапсила је М. Т. (1973) и А. Т. (1977) из Пријепоља,

због постојања основа сумње да су извршили кривична дела превара у обављању привредне делатности и оштећење поверилаца, наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова у Чачку.

 

М. Т. се сумњичи да је као фактички власник предузетничке радње из Пријепоља, у којој је одговорно лице А. Т, набавио дизел гориво од једног предузећа из Чачка, као и да им је за испоручене деривате исплатио само део уговорене суме.

 

Такође, М. Т. се сумњичи да је са једним предузећем из Нове Вароши уговорио превоз робе, а да им притом у потпуности није исплатио износ за ту услугу.

 

М. Т. и А. Т. су, како се сумња, да би избегли плаћање овим предузећима продали имовину радње, а радњу затворили.

 

Сумња се да су, на овај начин, предузеће из Чачка оштетили за више од 2,6 милиона динара, а предузеће из Нове Вароши за више од 450.000 динара и себи прибавили противправну имовинску корист у овом износу.

 

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Краљеву.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak prijepolje policija hapsenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.403.812 посета
Тренутно на сајту: 635 посетилац(a)