КК „Борац” раскинуо уговоре са шест играча 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
КК „Борац” раскинуо уговоре са шест играча
Trenutno na sajtu: 399       |       Podeli:
14.07.2020 | 0 коментар(а)



Чaчак – КК „Борац” раскинуо је уговоре са шест кошаркаша и чачански Абалигаш
Марко Мариновић, тренер КК Борац, фото: ГЗС

на њих неће рачунати у наредној сезони.

Сарадња је прекинута са нешто искуснијим Светозаром и Матијом Поповићем, као и младим играчима Алексом Шушићем, Срђаном Крсмановићем, Адијем Аликадићем и Богданом Петровићем.

„Проценили смо да ови играчи не би добили адекватне улоге у овој сезони, је је смањен број утакмица , тако да они не би могли добити значајнију минутажу , нити би у већој мери утицали на игру екипе у елитном рангу регионалног тгакмичења. Од млађих кошаркаша уз први тим су остали Стеван Карапанџић и Бошко Бумбић, уз још два младја играча под истим именом Ђорђе Ћурчић.

Осам играча из прошле сезоне браниће боје чачнског Абалигаша и у наредној сезони, а очекује се да од следеће године уговор потпише и Душан Милетић, као девети сениор", каже Марко Мариновић, тренер КК „Борац”.

Мариновић је додао да су нове уговоре потписали  Брајс Џонс и Радован Ђоковић.

"Кошаркаши Борца припреме почињу око 25. јула, које ће спровести у Чачку, а у четвртак заседа Скупштина Абалиге када ће се одлучити да ли сезона почиње у предвиђеном распореду или ће бити одлагања због актуелне епидмиолошке ситуације", закључио је Мариновић.

ГЗС

 

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KK Borac raskinuti ugovori sa sest iograca nova sezona

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.455.460 посета
Тренутно на сајту: 400 посетилац(a)