Саобраћајница у МЗ Коловрат вредна 3, 5 милиона динара приводи се крају, Бабић: квалитет радова зависи и од грађана 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Саобраћајница у МЗ Коловрат вредна 3, 5 милиона динара приводи се крају, Бабић: квалитет радова зависи и од грађана
Trenutno na sajtu: 458       |       Podeli:
05.11.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - У Месној заједници Коловрат у току су припремни радови за асфалтирање крака
У квалитет радова уверили су се челни људи општине Пријепоље, фото: ГЗС

пута према Жунић Потоку. Инвестицију вредну више од три милона динара финансира локална самоправа, а извођач радова је пријепољска фирма „Рад Лабуд плус”. У квалитет радова уверили су се челни људи општине Пријепоље.

„Као што смо обећали грађанима не желимо да више извођачи сами улазе у посао и сами изводе радове, јер није довољно да буде присутан само надзорни орган, већ је потребно и да месна заједница буде обавештена, а председник МЗ мора обавестити све чланове савета о извођењу радова”, казао је председник општине Пријепоље Владимир Бабић.

Он је истакао да се на овој деоници квалитетно изводе радови, али не само због тога што су промењени извођачи, већ зато што су, како је рекао, присутне заинтересоване стране у виду чланова савета МЗ који не дозвољавају да се ради неквалитетно и паре узалуд троше, што је добар пример како се уз синергију свих релевантних чинилаца троше јавна средства.

„Радује нас да је било и додатних радова у виду приватног финансирања и то је добро што је омогућено да се све уради док су машине на терену, а то значајно доприноси лершем изгледу нашег града”, казао је Бабић.

Он је истакао да ће се радити све док временске прилике буду дозвољавале јер има доста уговорених послова, што ће за извођаче бити велики изазов.

Бабић је оценио да је сарадња са извођачем радова, фирмом „Рад Лабуд плус”, добра на обострано задовољство.

„У својству свих извођача је да прођу што јефтиније и остваре што већи приход, а на нама је да контролишемо да ли се савесно троше средства, ” закључио је председник општине.

Председник Савета МЗ Коловрат Драгомир Рвовић истиче да је обећање дато у предизборној кампањи испуњено и да озбиљна власт испуњава своја обећања.
Рвовић је рекао да грађани ове МЗ немају примедбе на квалитет изведених радова.

„Одрадили смо потпорни зид, скинули смо један слој асфалта, ради се тампонажа и очекујемо завршни слој асфалта, а вредност радова је негде око 3, 5 милиона”, рекао је Рвовић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje kolovrat asfaltiranje kvalitet radovi vladimir babic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.498.134 посета
Тренутно на сајту: 457 посетилац(a)