Обележена годишњица пословања компаније Хелиос Србија 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Обележена годишњица пословања компаније Хелиос Србија
Trenutno na sajtu: 356       |       Podeli:
01.10.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Председник општине Дејан Ковачевић присуствовао је обележавању два важна јубилеја – 65 година од постојања

компаније Хелиос Србија и 100 година постојања Kansai Paint који је њен власник, саопштено је из ОУ Горњи Милановац.

Том приликом, Ковачевић је члановима руководства ове две компаније, свим запосленима, али и свима који су дали допринос њиховом развоју, упутио искрене честитке, са жељом да и даље буду добра конкуренција на тржишту. Он је даље додао, да је синоним за компанију Хелиос Србија успех, да компанија свакодневно расте и развија се и на крају пожелео да ова прослава јубилеја и успеха буде само једна у низу многобројних које ће у будућности остварити.

Владимир Симић, директор компаније Хелиос Србија а.д. рекао је да су богато искуство и стабилно пословање током свих ових година основна обележја компаније. Посебно се осврнуо на запослене и рекао да су они највећа вредност компаније. Према његовим речима, компанију осликавају скромност, стрпљење, спремност за одлучивање и преузимање ризика и како у прошлости, тако и сада главни циљ је раст компаније и гледање у будућност.

Хелиос Србија а.д. један је од водећих произвођача боја и премаза у Србији ове године обележава 65 година постојања. У власништву је компаније Kansai Paint, једног од водећих светских произвођача боја и премаза, који ове године обележава 100 година постојања. Данас, Хелиос Србија нуди широк спектар премаза и решења за различите индустрије, професионалне кориснике и крајње купце, као што су индустријски премази за метал, индустријску премаз за дрво, грађевински и декоративни премази, премази у праху, боје за означавање путева, премази за репарирање аутомобила и лепкови.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kompanija helios gornji milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.126.572 посета
Тренутно на сајту: 356 посетилац(a)