Метак завршио у гепеку таксија док је возач седео на предњем седишту 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Метак завршио у гепеку таксија док је возач седео на предњем седишту
Trenutno na sajtu: 737       |       Podeli:
10.09.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица – Инцидент који се у недељу ујутру догодио на такси станици у Ивањици само пуком срећом је прошао без жртава. Метак, највероватније

испаљен из пиштоља, завршио је у вратима гепека аутомобила Премиер таксија, док је возач седео за воланом, преноси ивањички портал Инфо лига.

Поред њега, на такси местима, биле су колеге из Црвеног и Ива таксија. Зачувши јак прасак истрчали су из својих возила и остали затечени призором. Полиција је убрзо стигла на место догађаја. Још увек се не зна ко је пуцао и како је метак завршио у аутомобилу, али је срећа да у том тренутку нико од људи није био ван возила.

Возач аутомобила на коме је остала видна рупа од метка, Димитрије Брадић, још увек не може да верује шта се догодило.


Остали су шокирани када су видели метак на гепеку, фото: Инфо лига

"Седео сам у колима као и сваког другог дана и чекао нову вожњу. У тренутку се зачуло нешто као јак ударац, не знам како тачно да опишем тај звук. Колеге су одмах изашле из својих возила, почели смо да се окрећемо, гледамо, кад на гепеку рупа и унутра метак. Просто смо остали шокирани. Само ми је прошло кроз главу, шта би било да је неко од нас ту стајао, или неко од муштерија, случајни пролазник… Страшно", каже Димитрије.

Шта се заправо догило утврдиће надлежни органи. Нагађа се да је неко пуцао у ваздух, на свадби или сличном весељу, па је метак непланирао завршио у аутомобилу. Да ли се заиста то догодило или је у питању нешто сасвим друго показаће истрага.

ГЗС / Инфо лига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.068.965 посета
Тренутно на сајту: 738 посетилац(a)