За путну инфраструктуру у општини Чајетина 185 милиона 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
За путну инфраструктуру у општини Чајетина 185 милиона
Trenutno na sajtu: 335       |       Podeli:
13.09.2021 | 0 коментар(а)



Чајетина - ЈП „Путеви Србије” ове године на подручју општине Чајетина изводи радове у
Илустрација, фото: ГЗС

вредности од око 185 милиона динара. Тренутно се ради на деоницама Крнда – Росић и Ћалдов вијадукт, а очекује да ускоро почну радови на раскрсници Љубиш – Водице.

За радове на путу Крнда – Росићи ово јавно предузеће је издвојило 139 милиона динара. Овај пут од Сушице преко Трипкове до језера Врутци је најкраћи пут од Златибора до аеродрома Поникве. Према пројекту ради се пут ширине 5,5 метара у дужини од 7,6 колометара. Планирано је да се ови радови заврше до краја ове године.

После реконструкције саобраћајнице Ужице – Сушица на ред је дошла и реконструкција Ћалдовог вијадукта код тунела Палисад на путу за Златибор. Реконструкција обухвата саобраћајницу у дужини од 675 метара а вредност радова је 33 милиона динара. Радови су почели 11.јуна а планирано је да се заврше до 1.новембра ове године.

Путеви Србије имају у плану да се ове године рехабилитује и мост на петљи Љубиш – Водице на путу Златибор – Нова Варош. Планирана вредност инвестиције је 13 милиона динара.

У Путевим Србије истичу да је у редовно одржавање магистралних путева за првих осам месеци ове године уложено око 50 милиона динара и да ће до краја грађевинске сезоне, активности на редовном одржавању државних путева бити организоване по приоритетима у оквиру месечних оперативних планова извођача и у складу са расположивим финансијским средствима ЈП „Путеви Србије“ као управљача.

 

Златибор тв / Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina putevi asfaltiranje rekonstrukcija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.784.099 посета
Тренутно на сајту: 336 посетилац(a)