Крошње дрвећа уместо бандера 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Крошње дрвећа уместо бандера
Trenutno na sajtu: 754       |       Podeli:
01.10.2017 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Мештане села Овчиња код Бајине Баште, навикли су на чест нестанак струје, међутим Владан Алексић који се пре годину и по дана вратио из Швајцарске

струја је неопходна како би могао да се бави послом који је започео.

"Овде је увек било проблема са струјом, међутим старији мештани ретко се жале и просто су се привикли на константни нестанак струје. Када сам се вратио почео сам да се бавим неким послом за који ми је неопходна трофазна струја. Некада струја нестане потпуно, а некада само фаза. Задњих пет дана нема једне фазе и зовим сваки дан, јер не могу ни један трофазни мотор да упалим", каже Алексић за Глас западне Србије.

Према његовим речима, жице од струје у дужини од око 700 метара пролазе кроз шуму, и у њих су се уплеле гране. Чим дуне мали ветар, немамо струје.

Фото: Приватна архива

Засеок Алексићи има око десетак кућа.

"Лично сам ишао у Електордистрибуцију у Бајиној Башти, али сам добио само обећања. И дежурни радници који долазе да отклоне квар, кажу да треба раскресати гране, али нико ништа не ради. Зима иде, снег, онда тек не може да се ради", нагласио је Алексић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.069.074 посета
Тренутно на сајту: 756 посетилац(a)